Onze reizigers beoordelen ons met

(4.5 / 5.0)

 100 000+ reizigers
 Bestemmingen in 25+ landen
 Meer dan 12 jaar op de markt
 Vertegenwoordigd in 7 landen

Er wacht een onvergetelijke reis op je

Kies uw favoriete bestemming

**excl. €25 boekingskosten en €2,50 bijdrage calamiteitenfonds
Romantisch Rome
Vlieg met ons naar Italië

Faq

We reizen met 3 of meer personen, hoe werkt het met de hotelkamer?
U zal verblijven op een 3-persoonskamer (indien beschikbaar) wanneer u reist met 3 personen. Reist u met bijvoorbeeld 4 personen? Dan zal u verblijven op 2x een 2-persoonskamer.
Kan ik mijn reis annuleren?
Nee, dit is niet mogelijk. Wel kunnen we u voorzien van documentatie voor uw reis- of annuleringsverzekering. We verzoeken het u ons te melden wanneer u niet meer zal reizen om vertraging voor andere passagiers te voorkomen. Er zal in geen geval een terugbetaling plaatsvinden: hiervoor kunt u uw annuleringsverzekering contacteren.
Wat moet ik doen bij vertragingen of annuleringen?
In het geval uw vlucht is geannuleerd of vertraagd (bv. door overmacht zoals stakingen of weersomstandigheden) dan zal de luchtvaartmaatschappij u hierover informeren. Op het moment dat uw vlucht geannuleerd of vertraagd is dan moet u zich begeven naar de informatiebalie van de luchtvaartmaatschappij. Zij zullen u een alternatief aanbieden. Indien u geen gebruik wenst te maken van de door de luchtvaartmaatschappij geboden oplossing of niet meer wenst te reizen kunnen wij u helaas geen vergoeding aanbieden. Soms kunt u via uw reisverzekeraar een vergoeding vragen voor hetgeen zich heeft voorgedaan.

Reviews

alt
Sheimaa
 Den Haag
Sheimaa
Net terug van 3 dagen London, een hele mooie stad, reis was mooi en makkelijk geregeld, er was veel te bewonderen, een een aanrader.
alt
Hans
 Lingewaard
Hans
Net terug van 3 dagen Rome, mooie stad met veel bezienswaardigheden maar erg druk, mensen/scooters/auto’s. Jammer dat het gekozen hotel niet beschikbaar was, na veel ge-mail ander hotel geboekt, was voldeed aan onze wensen
alt
Bart
 Lokeren
Bart
Citytrip naar Rome gemaakt. Naast het basisaanbod de nodige extra's bijgeboekt (extra dag, 4 sterren hotel). Ook met deze extra's was de reis nog betaalbaar. In Rome zelf genoten, alles was perfect in orde! Kijken al uit naar de volgende citytrip.