Onze reizigers beoordelen ons met

(4.5 / 5.0)

 100 000+ reizigers
 Bestemmingen in 25+ landen
 Meer dan 12 jaar op de markt
 Vertegenwoordigd in 7 landen

Er wacht een onvergetelijke reis op je

Kies uw favoriete bestemming

**excl. €25 boekingskosten en €2,50 bijdrage calamiteitenfonds
Romantisch Rome
Vlieg met ons naar Italië

Faq

We reizen met 3 of meer personen, hoe werkt het met de hotelkamer?
U zal verblijven op een 3-persoonskamer (indien beschikbaar) wanneer u reist met 3 personen. Reist u met bijvoorbeeld 4 personen? Dan zal u verblijven op 2x een 2-persoonskamer.
Kan ik mijn reis annuleren?
Nee, dit is niet mogelijk. Wel kunnen we u voorzien van documentatie voor uw reis- of annuleringsverzekering. We verzoeken het u ons te melden wanneer u niet meer zal reizen om vertraging voor andere passagiers te voorkomen. Er zal in geen geval een terugbetaling plaatsvinden: hiervoor kunt u uw annuleringsverzekering contacteren.
Wat moet ik doen bij vertragingen of annuleringen?
In het geval uw vlucht is geannuleerd of vertraagd (bv. door overmacht zoals stakingen of weersomstandigheden) dan zal de luchtvaartmaatschappij u hierover informeren. Op het moment dat uw vlucht geannuleerd of vertraagd is dan moet u zich begeven naar de informatiebalie van de luchtvaartmaatschappij. Zij zullen u een alternatief aanbieden. Indien u geen gebruik wenst te maken van de door de luchtvaartmaatschappij geboden oplossing of niet meer wenst te reizen kunnen wij u helaas geen vergoeding aanbieden. Soms kunt u via uw reisverzekeraar een vergoeding vragen voor hetgeen zich heeft voorgedaan.

Reviews

alt
Maria
 Almere
Maria
Reis Naar Venetia was Super,mooie stad en lekker weer! Boekingbevestiging duurde vrij lang,nadat ik zelf contact heb opgenomen,werd mijn keuze van hotel gewijzigd,omdat mijn gekozen hotel al volgeboekt was,en om te reis datum te behouden had ik geen keus in een ander hotel. Echter het land en weee zelf maakte alles goed.
alt
Noel
 Amsterdam
Noel
Reis naar Rome was echt top 10/10
alt
Marit
 Amersfoort
Marit
Twee weken terug een heerlijke vakantie gehad in Faro. We werden in een hotel geplaatst in Vilamoura, op ongeveer 20 minuten afstand van Faro! Maar het was echt fantastisch!!! We hebben direct vanaf de airport een auto gehuurd en deze de hele week gebruikt. Ons hotel was top. Lekker ontbijtje in de ochtend voor maar €8 per persoon en de werknemers daar waren altijd super vriendelijk en hebben ons echt veel tips gegeven zodat we uiteindelijk echt ontzettend veel van de algarve hebben kunnen zien! Ik ben ontzettend tevreden met deze trip :)