Onze reizigers beoordelen ons met

(4.5 / 5.0)

 100 000+ reizigers
 Bestemmingen in 25+ landen
 Meer dan 12 jaar op de markt
 Vertegenwoordigd in 7 landen

Er wacht een onvergetelijke reis op je

Kies uw favoriete bestemming

**excl. €25 boekingskosten en €2,50 bijdrage calamiteitenfonds
Romantisch Rome
Vlieg met ons naar Italië

Faq

We reizen met 3 of meer personen, hoe werkt het met de hotelkamer?
U zal verblijven op een 3-persoonskamer (indien beschikbaar) wanneer u reist met 3 personen. Reist u met bijvoorbeeld 4 personen? Dan zal u verblijven op 2x een 2-persoonskamer.
Kan ik mijn reis annuleren?
Nee, dit is niet mogelijk. Wel kunnen we u voorzien van documentatie voor uw reis- of annuleringsverzekering. We verzoeken het u ons te melden wanneer u niet meer zal reizen om vertraging voor andere passagiers te voorkomen. Er zal in geen geval een terugbetaling plaatsvinden: hiervoor kunt u uw annuleringsverzekering contacteren.
Wat moet ik doen bij vertragingen of annuleringen?
In het geval uw vlucht is geannuleerd of vertraagd (bv. door overmacht zoals stakingen of weersomstandigheden) dan zal de luchtvaartmaatschappij u hierover informeren. Op het moment dat uw vlucht geannuleerd of vertraagd is dan moet u zich begeven naar de informatiebalie van de luchtvaartmaatschappij. Zij zullen u een alternatief aanbieden. Indien u geen gebruik wenst te maken van de door de luchtvaartmaatschappij geboden oplossing of niet meer wenst te reizen kunnen wij u helaas geen vergoeding aanbieden. Soms kunt u via uw reisverzekeraar een vergoeding vragen voor hetgeen zich heeft voorgedaan.

Reviews

alt
Martin
 Emmeloord
Martin
in de aanloop naar de reis prima contact gehad via chat met helpdeskmedewerkers, snel en goed geholpen. Teleurstellend was wel dat het hotel wat in de voucher zat niet beschikbaar was en we daardoor 80 euro moesten bijboeken. verder een prima verblijf gehad in Wenen
alt
Frank
 Houten
Frank
Erg leuke trip naar Wenen gehad. Upgrade voor hotel was makkelijk bij te boeken. Inchecken voor heen en terugvlucht ging gemakkelijk. Erg leuke stedentrip van 3 dagen gehad!
alt
Ingrid
 Bodegraven
Ingrid
Na 7 weken over en weer met elkaar gemaild te hebben is het toch gelukt om een stedentrip naar Valencia te boeken. Ook omdat we met 5 personen zijn was het niet altijd even gemakkelijk. Dus petje af voor de mensen achter de desk dat ze het toch voor elkaar hebben gekregen. Hartelijk dank voor alles