Citytrip Boedapest
Verken voordelig het adembenemende en veelzijdige hart van Hongarije

Citytrip Boedapest

Budapest, ook wel Koningin van de Donau genoemd, is niet alleen het hart van Hongarije, maar ook een van de meest bezienswaardige steden van Europa. De stad staat vol met prachtige architectuur, UNESCO werelderfgoed en beroemde koffiehuizen. Wandel langs de oevers van de Donau en geniet van de geweldige sfeer die Budapest uitademt. Vergeet ook zeker niet de Staatsopera en de burcht van Budapest te bezoeken, waar kilo's bladgoud in zijn verwerkt. 

Naast de prachtige architectuur staat Budapest ook bekend om haar gastronomie, geniet bijvoorbeeld van een heerlijk bord Hongaarse Goulashsoep. Ook qua uitgaansleven is Budapest een spectaculaire stad. Er wordt in de vele clubs, bierhallen en luxe bars tot in de vroege uurtjes gefeest. Daarnaast kun je in Budapest ook erg leuk winkelen. Van voordelige merkproducten tot authentieke souveniers, in de winkelcentra en op de markten van Budapest is vrijwel alles te vinden!

Zoek je na het shoppen wat rust? Probeer dan een van de adembenemende en beroemde kuurbaden, zoals de Gellert Spa, om tot rust te komen na het verkennen van deze veelzijdige stad.