Athene
Ontdek Plaka, de Akropolis en Monastiraki in Athene.

Athene

Athene is meer dan alleen een doorvoerpunt naar de prachtige eilanden van Griekenland. De stad van de Olympische Spelen met de iconische Akropolis en charmante galerijen van moderne kunst - hier wordt het rijke verleden geconfronteerd met een even interessant heden.

Deze fascinerende historische stad met de nabijheid van de zee is een ideale plek om zich te ontspannen. Als je door het centrum van Athene loopt, kun je niet anders dan de 2000 jaar oude ruïnes tegenkomen die iedereen sprakeloos kunnen maken. Het indrukwekkende Dionysustheater en het Erechtheion zullen zelfs ervaren reizigers verrassen. Maar de stad heeft meer te bieden dan alleen ruïnes. Je kunt ook kennismaken met de moderne kant van Athene door de vakkundig ontworpen graffitikunst op de stadsmuren te bewonderen.

Een andere reden om Athene te bezoeken is de Griekse keuken. De stad zit vol met cafés die heerlijke taarten en gebak aanbieden, terwijl de geur van gegrild vlees, vis en groenten in de lucht van Athene blijft en je smaakpapillen voortdurend prikkelt.

Dit arrangement is inclusief:
  • Een retourvlucht vanaf Amsterdam, Eindhoven
  • 2, 3 of 4 overnachtingen in een 3-sterren hotel met privé badkamer
  • Hotel op basis van beschikbaarheid, max. 30 min met OV van het centrum
  • 10 kg handbagage per persoon
  • Luchthavenbelasting en brandstoftoeslag
Optioneel bij te boeken:
Extra verplichte kosten:
Voorwaarden en bijzonderheden: